Rekry: Vastavalmistunut tradenomi

MicroMedian asiakasneuvottelijan tehtävä on ponnahduslauta markkinoinnin ja myynnin tehtäviin.

MicroMedia Oy on yritysten välisen markkinoinnin asiantuntija. Haemme asiakkaillemme kuuntelevat korvat: autamme kohdistamaan viestin oikeille ihmisille oikeaan aikaan. Kuuntelemme myös itse – näin synnytämme vuoropuhelua. MicroMedia hoitaa viestinnän koko ketjun: strategisen suunnittelun, mainonnan suunnittelun, kampanjasuunnittelun ja konseptit, segmentoinnin ja kohderyhmät, markkinakartoitukset, asiakasdialogin, asiakastutkimukset, postitus- ja logistiikkapalvelut sekä tulostuksen ja painatuksen.

Haemme nyt 4-6 vastavalmistunutta tai valmistumisvaiheessa olevaa henkilöä, joilla on halu kehittyä B2B Markkinoinnin ja myynnin tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden oppia B2B-alueella tarvittavat taidot ympäristössä, jossa pääset tekemään työtä alan pitkän linjan ammattilaisten kanssa ja saat säännöllistä sparrausta oman tekemisesi kehittämiseen. MicroMedialla tehtävä työ on kaupallisiin lopputuloksiin tähtäävää keskustelua pääsääntöisesti puhelimitse. Toimimme omien alojensa johtavien yritysten kanssa esimerkiksi ICT, finanssi ja toimitilapalveluiden parissa. Työ MicroMedialla onkin näköalapaikka suomessa toimivien yritysten markkinointiin ja myyntiin.

Tarjoamme reilun ja kiinteän pohjapalkan sekä tuloksiin sidotun bonuksen. Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevaa työsopimusta, mutta uskomme vahvasti siihen, että noin vuoden kuluessa olet oppinut alasta niin paljon, että halutessasi tulet työllistymään muihin markkinointi- ja myyntisektorin tehtäviin joko MicroMedialla tai muualla. MicroMedia kouluttaa ja sparraa sinut käytännön vuorovaikutusmarkkinoinnin ammattilaiseksi, jolla on erinomaiset valmiudet lähteä tekemään omaa tavoitteellista myyntityötä. Tietoa siitä miten MicroMedialla työskennelleet ovat työnsä kokeneet löydät verkosta osoitteesta: http://www.micromedia.fi/uutiset .

Työpaikka on erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, Herttoniemen metroaseman välittömässä läheisyydessä.

Halutessasi lisätietoja tehtävästä voit laittaa sähköpostia osoitteeseen staff@micromedia.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen staff@micromedia.fi viimeistään 29.08.2014 aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo ennen hakuajan loppumista.