Timo Häkkinen MicroMedian toimitusjohtajaksi

MicroMedia Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu 1.8.2014. Uutena toimitusjohtajana aloittaa Timo Häkkinen. Timo Häkkinen tulee tehtävään markkinoinnin konsultointia tarjoavasta Renable Helsinki Oy:stä.

Timo Häkkinen on pitkään toiminut markkinoinnin suunnittelupalveluiden ja kehittämisen parissa. Hän on yksi kokeneimmista B-to-B-markkinoinnin kehittäjistä ja strategisista suunnittelijoista. Aiemmin hän on toiminut useissa tehtävissä TBWA-ryhmässä ja mm. vetänyt TBWA:n BtoB-markkinointiin keskittynyttä markkinointitoimisto TEQUILAa. Viimeiset kolme vuotta hän on työskennellyt Renablessa strategina ja toimitusjohtajana.

MicroMedia vahvistaa markkinointiosaamistaan samassa yhdeydessä ostamalla Renable Helsinki Oy:n kesän aikana.

Renable on konsulttitoimisto, joka auttaa asiakkaitaan kehittämään markkinointia ja kaupallista prosessia sekä keskeisiä markkinoinnin strategioita. Renablessa työskentelee 5 senior konsulttia. Renablen asiakkaita ovat mm. OpusCapita, ISS, Maintpartner ja Pöyry. Renable tulee muuttamaan Herttoniemen toimipisteeseemme syksyn aikana.

Timo Häkkinen ja Renable tuovat MicroMediaan markkinoinnin strategista kompetenssia, uusien markkinointivälineiden ja -tapojen osaamista sekä tuoretta näkemystä markkinoinnin ja myynnin yhteistyön kehittämisestä. Yritysasiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos, digitalisoituminen ja markkinoinnin automaatio haastavat yrityksiä kehittämään markkinointiaan. Markkinoinnin ja myynnin yhteispeli on avainasemassa menestykselle. Jatkossa MicroMedia kykenee tarjoamaan entistä holistisempaa asiakkaiden hankintaan keskittyvää palvelukokonaistuutta. Uusia palveluita lanseerataan heti kesän jälkeen.